در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام. بنده در ۹۶/۱۲/۲۳ داخل خودروی یکی از دوستانم بودم که ناگهان لاستیک عقب سمت شاگردشوفر ترکید و ماشین ازکنترل خارج گردید وبه تیربرق برخوردکردومن باصورت به شیشه جلوخوردم و تمام صورتم ازجمله چشم داغون شد، راننده گواهینامه نداشت و وترسید صحنه تصادف را ترک کرد، و به بنده گفتن که از داماد راننده که گواهینامه داره شکایت کنم ومن هم همین کارو کردم، حال داماد راننده که گواهینامه دارد جلوی پلیس راهور زد زیر همه چیزوگفت من پشت فرمون نبودم. حالا چکارباید بکنم؟صورتم کلا نابود شده پوله خریدن یک کرم ۷۰تومنی هم ندارم!!لطفا راهنمایی کنین
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

دیه به جراحات شما تعلق میگیره. حتی اکه راننده گواهینامه نداشته باشه . درصورت نیاز درخواست مشاوره تلفنی بدیدتادریافت خسارت و تنبیه دوستتون  در خدمت شما هستم