در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من با موتور با یه ماشین تصادف کردم پام شکسته وراننده ماشین بیمه دارد ولی از وقت تمدیدگواهینامه ی پایه یکش یه سال گذشته الان بیمه خسارت من رو میدهد یا باید ازجیبش بپردازد؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله قابل پرداخت می باشد و پایان اعتبار گواهینامه به معنی نداشتن گواهینامه نمی باشد و شرکت بیمه گر با استعلام از راهنمایی رانندگی در صورتی که تایید نمایند حق رانندگی با شرایط گواهینامه پایه یک را در زمان حادثه داشته اند خسارات بدون حق ریکاوری قابل پرداخت می باشد اما اگر در زمان حادثه حق رانندگی با وسایله نقلیه ای که نیاز به گواهینامه رانندگی پایه یک دارند،نداشته باشد خسارات شما پرداخت می گردد و طبق ماده١٥ شرکت بیمه گر حق مراجعه به مقصر حادثه جهت بازیافت خسارات پرداختی را دارد