در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام ، من سال 90 دوازده ماه بیمه بیکاری گرفتم الانم 6 ساله باز مشغول بکار شدم و سابقه بیمه دارم و قراره شرکتمون تعطیل بشه آیا باز میتونم بیمه بیکاری بگیرم ؟ اگه تعلق میگیره چند ماه میتونم بگیرم ؟ در ضمن متاهلم و طبق اداره کار حقوق میگیرم ، با سپاس
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام هر شخص در طول ۲۵سال پرداخت حق بیمه میتواند ۵سال بیمه بیکاری بگیرد به شرط آنکه سابقه به حد نصاب برای بیمه بیکاری برسد مثلا متاهلین تا ده سال سابقه دوسال میتوانند بگیرند حال شما کلا باید برآورد کنید که چقد سابقه دارید