در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام

شرایط سختی کار در دامداری چیست ؟
1 پاسخ
توسط
سلام کارفرما میباید اول تقاصای به اداره کار وامور اجتماعی مبتی بر سخت وزیان اور بدهد اداره فوق باسازمان تامین اجتماعی و اداره بهداشت ومحیط کار و . . .جلسه ای تشکیل خواهند داد و چنانچه بازدید لازم باشد انجام خواهند داد واگر بااون معیارهای قانونی را اون کارگاه و خلاصه محط کارداشت انوقت انجا را کارسخت وزیان اور اعلام خواهند کرد ومهمتراینکه کارفرمانیز ۴درصد حق بیمه رابپردازد انوقت هریکسال بیمه برابر است بایک ونیم سال . . امیدوارم مهفوم رادرست برسانم باتشکر وموفقیت
توسط (109,410 امتیاز)
سلام.
ممنون بابت پاسخ های کامل تون.
خواستم عرض کنم می تونید در بیدبرگ - مرجع سوالات بیمه هم عضو بشید تا کسانی که نیاز به تماس با شما دارن بتونن اطلاعات تماس تون رو داشته باشن.
با تشکر