در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

حدود22سال سابقه بیمه خویش فرما دارم با خرید سربازی شده 24 سال کارمو از دست دادم مفیدترین راه برای ادامه بیمه ام خصوصا"برای زمان دریافت حقوق بازنشستگی چیست ؟

زیر نظر یک شرکت و توسط کارفرماادامه ء بیمه ام واریز شود؟ یا خودم انرا به همان صورت خویش فرما واریز نمایم؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

این موضوع در حقیقت به انتخاب شما نیست در واقع اگر جایی شاغل شوید که مشمول قانون کار باشد کارفرما موظف است شما را مطابق ماده 148 قانون کار نزد سازمان تامین اجتماعی بیمه نماید که به آن بیمه اجباری گفته می شود.

بیمه اختیاری بیمه ای است که افراد غیر شاغل پرداخت می کنند تا بتوانند پس از طی مدت مندرج در قانون حقوق بازنشستگی دریافت نمایند. در بیمه اجباری تا سقف هفت برابر حداقل دستمزد امکان ارسال لیست برای کارکنان وجود دارد که قطعا بر روی میزان دریافتی بازنشستگی هم تاثیر دارد.

اما در بیمه اختیاری  فقط بر مبنای حداقل دستمزد می توان ارسال لیست کرد.