در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (870 امتیاز)
سلام به تازگی کارفرما قصد بیمه کردنم رو داره در حقیقت رفتم پرسشنامه رو پر کردم و کد بیمه بهم اختصاص داده شد و تاریخ استخدامم رو نوشت یک مرداد ماه امروز بهش میگم کی می تونم دفترچه ام رو بگیرم میگه مهر ماه چون ما لیست بیمه مون رو دو ماه دو ماه رد می کنیم یعنی از مرداد و شهریور رو در مهر رد می کنیم جدای از این که برای دریافت کد بیمه مجبور شدم بیمه ایرانیانم رو ابطال کنم اگر در طی این دو ماه نیاز به دکتر و بیمارستان داشته باشم آیا تامین اجتماعی چیزی از هزینه های ان را تقبل می کند؟؟؟؟؟یا می تونیم بعدا فاکتور هامون رو ببریم و اون درصد ها رو ازشون بگیریم؟؟؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

شما درخواست بازرسی از کارگاه را به شعبه مربوطه بدهید بعد از بازرسی و تایید آن می توانید به استناد بازرسی کارگاه دفترچه درمانی دریافت نمایید