در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در یک تصادف منجر به فوت دو نفر موتورسوار من راننده پراید که انحراف به راست زدن ۵۰ درصد مقصر نسبت به موتورسوار و کامیون هم ۵۰ درصد مقصر نسبت به موتور سوار به دلیل سرعت زیاد مقصرشناخته شدم و بعد دوبار دادیاری رفتم الان ابلاغیه اومده نوشته تصمیم نهایی و قرار نهایی متنش اینه :

بزه انتسابی نامبرده  محرز و مسلم است لذا مسندا ماده ۲۶۵قانون ایین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲و با رعایت مواد ۴۴۸,۴۵۰,۴۴٩و۷۱۰قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲و ماده ۷۱۴قانون مجازات اسلامی مصوب۱۳۷۵و ماده ۴ قانون بیمه اجباری خسارت وارد شده به شخص ثالث در حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب ۱۳۹۵قرار جلب به دادرسی متهم صادر و اعلام میگردد.دفتر محترم مقرر است پرونده فورا بعد از برگ شماری جهت اظهار نظر به نظر همکار محترم اظهار نظر ارسال گردد و سپس در صورت موافقت جهت صدرو کیفر خواست به نظر برسد .....

حال سوالم اینست که چه زمانی باید برم دادگاه چون هیچی چیزی ننوشته که چه تاریخی به دادگاه برم ؟؟؟؟وبه نظرتون چه حکمی بهم میدن در ضمن سابقه ندارم و وضع مالی مناسبی هم ندارم ؟؟؟؟؟بیمه کل دیه رو میده یا نه بیمه ایران دارم اصالت بیمه هم بردم دادگاه و بیمه چقدر جریمم میکنه ؟؟؟؟ایا خانواده فوت شده ها هم میان دادگاه و اگه رضایت ندن چه بلایی سر ما میاد ؟؟؟لطفا راهنمایی کنید و با عرض پوزش فراوان تا میتونید تمام سوالامو بی زحمت جواب بدید و راهنماییم کنید ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

شما طبق این رای به شش ماه حبس تعزیری قابل تبدیل به جزای نقدی محکوم شدید .جزای نقدی حبس این ماده ۱۰میلیون تومان است .که باید بطور مشترک شما و راننده دیگه پرداخت کنید .

اما از بابت پرداخت دیه ، بیمه گر شما به تناسب درجه تقصیری که در حادثه داشتید دیه زیاندیدگان رو پرداخت میکنه.