در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
درسال94 بیمه عمر(مان) خریداری کردم ولی بخاطرمشگلی نتونستم پولشوواریزکنم ایاالان میتونم ازهمون94رایکجاپرداخت کنم یامجدابایدازاول اقدام کنم ممنون میشم منوراهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شما باید بهمراه بیمه نامه و مدارک شناسایی تون به  نماینده یا شعبه صدور بیمه نامه تون مراجعه و درخواست تون رو اعلام کنین تا همونجا بررسی و نتیجه به شما اعلام بشه.

اگر که بیمه نامه تون بدلیل مخفف شدن ابطال نشده باشه میتونین ادامه بدین،در غیر اینصورت باید بیمه نامه جدید ثبت نام کنین.

با تجدید احترام