در پرداخت حق بیمه توسط
مدت 15 ماه است بیمه من به دلیل بیکاری و البته بعد ار اتمام بیمه بیکاری قطع شده است آیا میتوانم آن 15 ماه را یکجا پرداختو بیمه خود وفرزندم را برقرار کنم؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

مدت 15 ماه که بیمه بیکاری دریافت کردید جزو سوابق بیمه ای شما محسوب میشود و نیاز به خرید آن ندارید

مابقی را نمیشود مگر در جایی شاغل باشید و حق بیمه پرداخت کنید

جهت داشتن آینده ای روشن و بی دغدغه برای فرزندتان توصیه میشود از بیمه های عمر و سرمایه گذاری استفاده کنید تا در سن جوانی دچار مشکلات مالی و کاری نشود