در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام .   در حین رانندگی تصادف کردم  بنده مصدوم شدم و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدم  بدین جهت صحنه تصادف به هم خورده بود مامور راهنمایی رانندگی بر خلاف تصور. من را مقصر اعلام کرد بعد از آن من اعتراض کردم و هیات سه نفره  راننده ماشین را مقصر و بنده را مبرا کرد آیا بعد از نظریه کارشناسی هیبت سه نفر راننده مقصر می تواند اعتراض کند
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

راننده مسبب حادثه حق دارد که به رای هیات کارشناسی ۳ نفره نیز اعتراض بزند ولی در اکثر موارد هیات ۵نفره نظر هیات ۳نفره را تایید میکنن.