در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
با سلام

لطفا راهنمایی بفرمایید که ایابیمه تامین اجتماعی رانندگان اژانس  بایداز طرف صاحب جواز یا صاحب ملک صورت بگیرد؟؟راننده میتواند ادعایی از این بابت از شخص مذکور داشته باشد؟؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

چنانچه رانندگان آژانس رابطه مزدبگیری با مالک آژانس داشته باشند، بیمه نمودن آنان اجباری است و چنانچه این قبیل رانندگان فاقد رابطه مزدبگیری باشند و صرفاً با خودروی نقلیه شخصی خود در آژانس  اشتغال به کار داشته و به صورت کمیسیونی کار کنند، بیمه آنان اجباری نبوده و ادعای آنان نیز فاقد مهمل قانونی است.