در بیمه حوادث توسط (870 امتیاز)
با سلام.به دلیل افتادن از پله ها در منزل پایم شکست و به لطف بیمه حوادث توانستیم هزینه های پزشکی و غرامت نقص عضو دریافت کنیم.دیگر نتوانستم به سر کارم برگردم و با توجه به این که کارفرما بیمه ام نکرده بود چیزی بهم تعلق نگرفته.اکنون بعد از گذشت دو سال هنوز می لنگم و نمی توانم صاف راه بروم .پزشک معتمد بیمه گفت از کارافتادگی نداری و خوب میشی هر جا میرم دنبال کار بهم کار نمی دهند می گویند به کسی که نقص عضو دارد کار نمی دهیم.آیا می توانم برای دریافت از کارافتادگی از همان پرونده بیمه حوادث از کار افتادگی دریافت کنم؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود بر شما

در بیمه های حوادث طبق جدول تعیین نقص عضو و از کاز افتادگی دائم و جزئی در صورتی مشمول دریافت از کار افتادگی میشوید که یا از ناحیه دوپا قطع کامل یا تغییر شکل بوحود امده باشد که به میزان ۱۰۰درصد سرمایه بیمه نامه مسحق دریافت ازکارافتادگی دائم و  اگر یک پا قطع کامل یا ازکارافتاده یا تغییر شکل داشته باشد مشمول ۵۵تا ۷۰درصد سرمایه بیمه نامه میباشید