در بیمه حوادث توسط (870 امتیاز)
سلام.طی حادثه اخیر تصادفی که داشتم پام شکست و پیچ و پلاک شد .بیمه حوادث گروهی هزینه پزشکی و غرامت نقص عضو و فوت رو داره. هزینه های پزشکی رو گفتن میدیم ولی من دیگه نمی تونم صاف روی پام بایستم وقتی پاهام رو کنار هم قرار میدم و می ایستم به کمرم زور میاد و قوز می کنم. آیا این نقص عضو محسوب می شود؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام
متاسفم از اتفاقی که براتون پیش اومده . آرزوی بهبودی کامل و سلامتی دارم جناب علیرضا

شما با مراجعه به پزشکی قانونی میتونید از خدانکرده  نقص عضو و یا بهبودی کامل مطلع بشید چون بدون معاینه اظهار نظر در چنین موردی بسیار سخته.