در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام.  در سال 92شخصی در تصادف به همراه یک نفر از سرنشینان فوت نمود .و بقیه سر نشینان مصدوم گردیدن که طبق نظریه کارشناس 75درصد مقصر شناخته شد و بیمه شخص ثالث نداشت.و صندوق مابقی خسارت مصدومین رو پرداخت کرد.با توجه به پرداخت نصف دیه معادل 95000000 تومان در سال 96 به وراث شخص فوت شده ،که تمام مبلغ دیه به طلبکاران شخص فوت شده پرداخت گردیده است .وهیچ گونه اموالی از متوفی وجود ندارد، آیا صندوق میتواند از وراث متوفی شکایت کند.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

اگر بازماندگان متوفی ترکه راقبول کرده باشند در برابر دیون متوفی نیز مسئول پرداخت هستند .

اما درصورتیکه ترکه ای موجود نباشد یا بازماندگان از قبول ترکه خودداری کنند نسبت به دیون متوفی نیز مسئولیتی ندارند

اما شما در مورد ۷۵ درصد تقصیر صحبت کردید و پرونده هنوز قابل بررسی است