در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام چندتا سوال داشتم

اولا بگم که بنده عابر بودم تو جاده بین شهری تو سطح سواره رو که ترافیک سنگینی داشت حرکت میکردم با باز شدن جاده از پشت یه پیکاب پامو زیر گرفته

اولین کارشناس ۱۰۰ درصد راننده رو مقصر دونسته

با اعتراض راننده کارشناس سه نفره گذاشتن پنجاه پنجاه هر دو طرف رو مقصر دونستن

حالا سوال بنده اینه دیه پای بنده که شکستگی داره نصف پرداخت میشه یا کامل حق اعتراض دارم یا خیر ؟

سوال‌دومم مربوط به پزشک قانونی هست تو جواب ام ار ای دوجا شکستگی (کف پا‌و مچ پا)  نوشته شده بود اما پزشک قانونی یک جا (کف پا ) رو نوشته به نامه پزشک قانونی میشه اعتراض کرد یا خیر ؟

ممنون از کمکاتون
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

شما هم میتونید به رای کارشناسی 3 نفره اعتراض کنید و به هیات کارشناسی 5 نفره ارجاع داده بشه.

اگر 100% قصور بر عهده راننده باشه که 100% دیه شما را راننده باید پرداخت کنه (یا بیمه گر به نیابت از راننده )

اما اگر به هر نسبتی شما را هم در قصور و اشتباه شریک نمایند، راننده مسبب حادثه تعهدی نسبت به جبران این بخش از دیه را ندارد.

گزارش های نهایی پزشک قانونی ملاک تعیین دیه است. پس دقت کنید که در گزارش نهایی، تمامی جراحت های شما لیست شده باشد.