در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
اگر از دوشرکت بیمه عمرخریداری کنیم هرکدام به تعهداتشان عمل میکنن یاباهم تقسیم میکنن

مثلادوتاقراردادکه بعداز20سال 500میلیون بدن ایااتمام قراردادمیدن یاتقسیم میکنن هربیمه250 تومن میده
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی آقای آقایی سلام،وقت بخیر.

شما تا سقف 250 میلیون تومان غرامت فوت بهر علت میتونین از چند شرکت بیمه،بیمه نامه عمر خریداری کنین.

این مبلغ در غرامت فوت بعلت حادثه هم صدق میکنه که حداکثر سقف قانونی آن هم 250 میلیون تومان می باشد و در حال حاضر در مجموع،هر فرد تا حداکثر سقف 500 میلیون تومان میتواند بمه نامه عمر از یک شرکت و یا چند شرکت خریداری نماید.حتی بعضی از شرکتها پا را از این هم فراتر نهاده و با داشتن رتبه های یک توانگری مالی،تاسقف 800 میلیون و یک میلیارد تومان نیز بعضی از افراد را بیمه می نمایند.
هر بیمه نامه هم بسته به میزان حق بیمه،سقف پوششها و میزان آن پوششها و روش پرداخت حق بیمه،دارای اندوخته(سود) مشخص شده ای در بیمه نامه هست.

در جداول جدید بیمه های عمر از اسفندماه سال 1394،سودهای پیش بینی از جداول بیمه های عمر حذف و فقط سود قطعی(تضمینی) جایگزین آن جداول گردید.

هر مبلغی که در ستون ارزش بازخرید هر بیمه نامه ای قید شده،مبلغی است که در پایان بیمه نامه به بیمه گذار تعلق خواهد گرفت.

مضاف بر این سود،سودهای مشارکت در منافع نیز در بیمه نامه و سال به سال محاسبه و به ارزش بازخرید اضافه شده و بین 15% تا35% میتواند باعث افزایش میزان اندوخته نهایی بیمه نامه( بر اساس میزان سرمایه گذاری شرکت بیمه و میزان سودی که از این قراردادها بدست آورده) به آن اندوخته نهایی گردد.

اگر شما هر چند بیمه نامه که ثبت نام نمایید،هر یک از شرکت های بیمه موظف به پرداخت سود تضمینی بهمراه مشارکت در منافع نهایی به شما خواهد بود و این مبالغ نه تقسیم میشوند و نه کاهش پیدا می نمایند.

با تجدید احترام