در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام.

من پارسال تحت عمل جراحی قرارگرفتم که به مدت18روز گواهی استراحت پزشکی داشتم ودرتاریخ 96/12/14 مدارک مربوطه رو تحویل تامین اجتماعی دادم ولی هنوز حقوق ایام بیماری رو برام واریز نکردن.میخواستم بدونم کی واریز میکنن؟ممنون میشم راهنماییم کنین
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام به خاطر مشکلات مالی که در تامین اجتماعی رخ داده یه مدت به تعویق افتاده اند اما حتما پرداخت میشود