در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام.وقت بخیر.

درباره روزهای تعطیل مثل جمعه ها و بعضی ادارجات که پنج شنبه ها تعطیلند و روزهای تعطیلی رسمی که در تقویم هست:

سوالم: این که میگن روزهای تعطیل رو اگر اضافه کاری باشی هر روزش دو روز حساب میشه درسته؟ این طوری میشه گفت که اگر تو یک ماه کسی ۶ روز تعطیل رسمی(اعم از جمعه و تعطیلات رسمی تقویم) بره سر کار در واقع۶×۲=۱۲ روز اضافه تر از سی روز  تامین اجتماعی رد میشه(موقع بازنشستگی این روزهای حساب میشه یا نه یعنی ممکنه کسی به جای سی سال کار با احتساب روزهای تعطیل بیست و هشت سال کارکنه؟) کلا کسایی که اضافه کارند در روزهای تعطیل، موقع بازنشستگی چه طور براشون حساب میشه.
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
نه درقانون کاری چنین چیزی وجودنداردفقط کارکرددرروزهای تعطیل ائم ازجمعه وتعطیلات رسمی اضافه کاری حساب میشودواضافه مزدمیگیرید