در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
عرض سلام مجدد

ادامه سوالات قبلی:

4-برای دریافت این جریمه باید از بیمه شکایت کنیم؟به چه عنوانی؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ... مطابق مفاد31-32و 33 قانون بیمه اجباری شخص ثالث وسایل نقلیه مصوب 95  شما در صورتیکه بیش از پانزده روز از تاریخ تحویل مدارک  به بیمه گر(ماده 31)گذشته باشد  یا تاخیر بیمه گر بیش از 20روز از تاریخ قطعی شدن مبلغ خسارت(ملاک قطعی شدن مبلغ خسارت قطعیت حکم دادگاه است)  میتوانید نسبت به تنظیم دادخواست باستناد همین مفاد قانونی با عنوان ** الزام بیمه گر به پرداخت جریمه تاخیر پرداخت میزان خسارت جانی و هزینه های دادرسی اقدام نمائید...