در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
من مسئول شیفت معدنم، در کانکس نشسته بودم که یکی از کارگران شیشه کانکس را شکست و باعث پارگی قرنیه چشم من شد. تامین اجتماعی برگ گزارش حادثه و مرخصی استعلاجی را تایید کرد، آیا می توانم از شرکت دیه و غرامت بگیرم؟ ضمنا من ماهیانه 23000000 حقوق می گرفتم ولی ماهیانه 1100000 بیمه رد شده برای من
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

من فقط درخصوص بخش دیه شما جواب رو میدم و برای بخش دوم سوالتون میتونید مجدد سوال دوم رو مطرح کنید

مقصر حادثه شما شخص دیگری است از ایشان میتوانید دیه جراحت وارده را خواستار شوید .