در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (56,040 امتیاز)
نمایش از نو توسط
چرا باید بیمه عمر ( زندگی ) داشته باشیم؟!
3 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

اطمینان از تامین مالی اعضای خانواده پس از فوت

یکی از دغدغه‌های مهم هر نان‌آور خانواده‌ای تامین نیاز‌های مالی اعضای خانواده‌اش است. هر کسی که شاغل است  در معرض تهدید جانی قرار دارد و همیشه نگران این هستند که بعد از فوت‌ خود ،  این امکان وجود دارد افرادی که به درآمدش متکی بوده‌اند، با مشکل مالی مواجه شوند. برای اینکه خیلی فکرتان به این موضوع مشغول نباشد و بتوانید سر کار هم حواس‌تان را بیشتر جمع کنید پیشنهاد می‌کنیم یک بیمه عمر و تامین آتیه بخرید تا موجب آسودگی خاطرتان شود.

یک پس‌انداز منظم

یکی دیگر از مزایای خرید بیمه عمر نظم دادن به پس‌انداز کردن است. کسانی که تحمل زیادی در پس‌انداز کردن ندارند و هر آن ممکن است همه آنچه را جمع کرده اند به باد دهند به خوبی می‌توانند از این ویژگی بیمه عمر استفاده کنند. بهتر است این را هم بدانید که بر اساس قوانین قضایی تقسیم سرمایه بیمه عمر و مقرری کارمند متوفی تابع مقررات ارث نیست. سرمایه بیمه عمر جزو ماترک نیست و از شمول مقررات ارث خارج است و شخص می تواند به هر میزان که بخواهد و به هرکسی صلاح می داند در قسمت ذینفع شخص یا اشخاص مورد نظر خود را بعنوان ذینفع قرار دهد و یا درصدی یا کل سرمایه را به موسسه خیریه بدهد.

بنابر‌این شما یک سرمایه‌گذاری انجام داده‌اید که از محل پس‌اندازهای‌تان به دست آمده و به عنوان یک ارثیه خوب برای وارث‌ها حتی از پرداخت مالیات هم معاف است.ما به این قناعت رسیده‌ایم که خرید بیمه عمر و تامین آتیه یک سرمایه‌گذاری چند بعدی است و به شما هم توصیه می‌کنیم با این دیدگاه نگاه کنید