در شرکت بیمه توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام

بیمه پاسارگاد همه چیزش خوبه فقط سود قطعی اش کمه میانگین ۲۰ درصد با این حال چرا بیمه پاسارگاد?
3 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

دوست گرامی در تمامی شرکت های بیمه ای ،  سود تضمینی برای 5 سال اول 18% ، سود 5 سال دوم 15% و برای الباقی 10% می باشد پس سود تضمینی در هیچ شرکتی با شرکت دیگر فرقی ندارد ، اگر منظور شما سود مشارکت است که در سال گذشته 22% توسط شرکت بیمه پاسارگاد اعلام شده است و سود مشارکت برمی گردد به سرمایه گذاری ها و تقسیم 85% از سود حاصله به حساب بیمه گذاران محترم .

نکته : بیمه عمر و سرمایه گذاری ، همانطور که از اسمش پیداشت ابتدا یک بیمه می باشد و بایستی پوشش های کامل و جامع داشته باشد و در کنار آن پوشش سرمایه گذاری هم قرارداده شده است ، که سود تضمینی طبق دستور شورای عالی بیمه در تمام شرکت های بیمه الزامی مانند توضیح فوق می باشد و میزان سود مشارکت بسته به شرایط بازار و سرمایه گذاری های صورت گرفته است ، بنظر بنده اگر کسی بیمه عمر را فقط برای سود کوتاه مدت بخواهد  کامل کار اشتباهی است ، بیمه عمر جنبه سرمایه گذاری بلند مدت را دارد ولی در جوامع شرقی صرفا به سودهای کوتاه مدت توجه می شود که خطای بس بزرگی است.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما