در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب
بنده چند ماهه گذشته با ماشین با یک خانم موتور سوار تصادف کردم و مقصر شناخته شدم
اولا چون ایشون گواهینامه ندارن تاثیری توی حکم داره؟
دوما ممکنه من بابت این تصادف حکم زندان هم بگیرم؟(همه مدارک بیمه وگواهینامه رو کامل دارم)
در این شرایط من جریمه نقدی هم میشم و حدودا چقدره؟
ممنونم با صبر و لطفتون پاسخ میدید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

نداشتن گواهینامه دلیل بر تقصیر راننده نیست . ایشون فقط و فقط جریمه نداشتن گواهبنامه رو پرداخت میکنن

 اگر طرف فوت کرده باشه ۲سال حبس تعزیری قابل تبدیل به جریمه نقدی حدودا ۱۰میلیون تومان و اگر فوت نشده باشن به نسبت صدمات وارده حبس قابل تبدیل جریمه نقدی . بهر حال زندان رو میشه تبدیل به جریمه کرد .