در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید

 من در کارگاهی در معدن اهن به عنوان اپراتور دامپتراک مشغول بکار هستم از ساعت 6صبح تا 17/30ایام تعطیل هم سر کار هستیم میخواستم بدانم مرخصی ماهانه ما چطور محاسبه میشودکارگاه حدود 300 نفر پرسنل دارد
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
مرخصی استحقاقی کارگران به موجب ماده 64 قانون کار ، یک ماه با احتساب 4 روز جمعه و در صورتی که ماهیت کار شما سخت و زیان آور باشد ، به موجب ماده 65 قانون کار ، 5 هفته می باشد.