در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
اینجانب اواسط بهمن ماه سال 97  سی سال بیمه خود را بصورت اختیاری تکمیل می نمایم . آیا می توانم در همین ابتدای سال درخواست بازنشستگی کنم ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

جنسیت  و سن خود را ننوشته اید!

اما چنانچه مرد باشید و سن شما بین 50 و 59سال باشد، داشتن 30 سال سابقه الزامی است، یعنی اینکه تا اواسط بهمن 97 نمی توانید درخواست بازنشستگی نمائید.

و اما چنانچه سن شما 60 و بالاتر باشید، می توانید درخواست بازنشستگی خود را ارائه نمائید.

اگر جنسیت شما زن باشد و سن شما بین 50 و 54 باشد، داشتن 30 سال سابقه الزامی است، یعنی اینکه تا اواسط بهمن 97 بایستی صیر نمائید.

و اما اگر سن شما 55 و بالاتر باشد، می توانید درخواست بازنشستگی خود را ارائه نمائید.