در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

پارگی ابرو بخیه ان وقسمتی از ابرو کنده شده چه مقدار دیه دارد؟ ارش در رفتگی به چه معناست وچه مقدار است؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

اگر جراحت ابروی شما دامیه باشد ۲درصد دیه کامل معادل ۴میلیون و ۶۲۰ هزارتومن

اگر جراحت عمیقتر باشد متلاحمه و ۳درصد  دیه کامل

معادل ۶میلیون و ۹۳۰هزار تومن .

دیه کندن هر کدام از ابرو ها ۲۵ درصد دیه کامل و اگر قسمتی از ابرو باشه که دیگر نروید به نسبت مساحت قسمت کنده شده دیه دارد واگر بروید ارش با نظر پزشکی قانونی تعیین میشود.

ارش دررفتگی شانه ۱۳.۳ درصد دیه کامل معادل ۳۰ میلیون و ۷۲۳ هزار تومن