در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)

با سلام، آیا حق بیمه کارفرما برای کارگر از حداقل حقوق (فرد مجرد که مبلغ 1264000 تومان در سال 97است) جداست و باید به این حداقل حقوق اضافه شود؟

  • سوال دوم: آیا می توان پاداش آخر سال را در قرارداد مبتنی بر یک ماه حقوق تعیین کرد (به مبلغ حداقل ذکر شده در بالا)؟ و آن را در پایان هر ماه به صورت ماهیانه پرداخت کرد؟
  • سوال سوم: آیا حق سنوات جدا از پاداش (در سوال دوم) است؟ و اگر بله چقدر می باشد؟ و آیا می توان به صورت ماهیانه پرداخت کرد؟
  • سوال چهارم: آیا صحیح است که من برای پرداخت یک نفر پرسنل دفترم باید موارد زیر را به عنوان حقوق بپردازم:
  • حقوق ماهیانه مجرد (1264000)+حق بیمه کارفرما (مبلغ ...؟...)+پاداش آخر سال (یکماه حقوق که ماهیانه نیز می تواند پرداخت گردد)+یکماه حقوق به عنوان حق سنوات که به صورت ماهیانه نیز می تواند پرداخت گردد)

با تشکر فراوان

1 پاسخ
توسط (730 امتیاز)
  1. حق بیمه کارفرما فقط میتواند توسط سازمان تامین اجتماعی مطالبه شود وکارگر بایدبیمه شود وهیچ توافقی غیرازاین اعتبارندارد
  2. پاداش پایان سال میتواند تقسیم بر 12شودوماهانه پرداخت گردد ولی بارعایت قانون یعنی 2ماه حقوق تاسقف 3ماه حداقل حقوق
  3. سنوات هم سالی یک ماه است ومیتواند ماهانه پرداخت شود
  4. بارعایت سه بند فوق جواب خودراخواهیدگرفت