دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

مادر من سال 95 با 10 روز حقوق و 61 سال سن بازنشسته قالیبافی تامین اجتماعی شده است یک سوم حقوق حداقل تامین اجتماعی

مادر بزرگ بنده بازنشسته تامین اجتماعی بود و مستمری دریافت می کرد و سال 80 فوت کرده است

پدر بنده نیز انتهای سال 96 فوت کرده است و هیچ گونه بیمه ای نداشت.

آیا با توجه به اینکه مادر من یک سوم حداقل حقوق تامین اجتماعی را می گیرد و 62 سال سن دارد می تواند حقوق مادربزرگم را که حقوق بازنستگی کامل تامین اجتماعی بود دریافت کند

ممنون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
با توجه باینکه مادر شما ازدواج کرده بوده و تحت کفالت همسرش بوده و نیز خود مستمری بگیر سازمان بوده فقط می تواند یک مستمری دریافت نماید لذا در صورت ارائه درخواست جهت دریافت مستمری مادرش باید مستمری خود را قطع نماید.