در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
رنگکار چوب هستم (مستقل در کارگاه خودی) با مدرک اتحادیه . میتونم از شرایط مزایا بیمه تامین اجتماعی استفاده کنم ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

اطلاعات سئوال ناقص است ولی بنظرم میرسد می توانید مانند برخی از گاراژها یا نمایندگیهای خودرو که بصورت درصدی  با مکانیک ، نقاس ، باطری ساز و ... کار می کنند می توانید از صاحب کارگاه بخواهید بیمه شما را در لیست حق بیمه کارگاه رد نماید.