در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام.پسرم بعلت قصورپزشکی فوت شد.بعدازحدود هشت ماه ازحکم قطعی دادگاه روزهای اخر سال 96بیمه دیه روبحساب اجرای احکام دادگستری واریزکرده ودادگستری مبلعی به ما ندادوگفتن حتما باید انحصار وراثت رو انجام بدین ،ومتاسفانه این پروسه چند ماهی طول میکشه میخواستم بدونم ما دیه روبه نرخ سال96باید بگیریم یا سال97وایا دیرکردی به این تاخیر 8ماهه میخوره  یانه درصمن بیمه مسوولیت پزشکان بوده ...
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

باسلام..

با توجه به  قطعیت حکم در سال 96 و واریز مبلغ دیه از سوی بیمه گر(به نیابت از پزشک مقصر) در سال 96 بحساب اجرای احکام ، بلحاظ حقوقی شرکت بیمه و مقصر بریءالذمه بوده و افزایش دیه شامل نمیگردد.