در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

می شود ماده 89 را شرح دهید ؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

ماده 89 . افرادى که به موجب قوانین سابق بیمه هاى اجتماعى یا به موجب این قانون
بازنشسته و یا ازکارافتاده شده یا مى شوند و افراد بلافصل خانواده آنها همچنین افرادى
که مستمرى بازماندگان دریافت می دارند با پرداخت دودرصد از مستمرى دریافتى از
تأمین » خدمات درمانى مذکور در بندهاى الف و ب ماده 3 این قانون توسط سازمان
برخوردار خواهند شد. مابه التفاوت وجوه پرداختى توسط بیمه شدگان « خدمات درمانى
موضوع این ماده تا مبالغى که طبق ضوابط قانون تأمین درمان مستخدمین دولت باید
پرداخت شود از طرف سازمان، تأمین خواهد شد.

ماده 3. تأمین اجتماعى موضوع این قانون شامل موارد زیر مى باشد:
الف) حوادث و بیمارى ها.

ب) باردارى.
ج) غرامت دستمزد.
د) ازکارافتادگى.
ه) بازنشستگى.
و) مرگ.
تبصره 1 مشمولین این قانون از کمک هاى ازدواج و عائله مندى طبق مقررات
مربوط برخوردار خواهند شد.
تبصره 2 ملاك تشخیص سن براى برخوردارى از مزایاى قانون تأمین اجتماعى،
شناسنامه اى است که در بدو بیمه شدن به سازمان تأمین اجتماعى ارائه شده یا
م ىشود و هرگونه تغییراتى که پس از آن در شناسنامه به عمل آید براى سازمان یاد
شده معتبر نخواهد بود.
افراد تحت تکفل بیمه شده نیز مشمول این حکم خواهند بود