در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با ماشین چپ کردم، پلیس نوشته حواس پرتی راننده (من رو مقصر دونسته)، می خواستم ببینم در صورت مقصر بودن بازم بیمه بهم تعلق میگیرد؟
و اینکه طول درمان 6 ماه زدن، اگر بعد طول درمان بهبودی کامل بدست بیارم بازم بهم دیه تعلق میگیرد؟
با سپاس
3 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

مستند به ماده 3 قانون بیمه ثالث و ایین نامه اجرایی آن به راننده مسبب حادثه مانند شخص ثالث دیه وارش  جراحات که توسط پزشکی قانونی تایید شده باشد  ثابت میشود و قابل دریافت از بیمه گر می باشد