در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

شرکتی داشتیم که به علت مشکلات مالی جمع آوری شده.

حسابرسی بیمه با بررسی دفاتر ۲۹ میلیون تومان برای شرکت بریده است که فقط شامل قراردادهای پیمانکاری و خدماتی و... میباشد. و بدهی از بابت عدم پرداخت حق بیمه پرسنل و ... وجود ندارد.

در صورت عدم پرداخت مبلغ اعلام شده ایا این مورد نیز مانند ماده ۵۰ شامل اجراییات و توقیف اموال میشود؟ یا فقط شامل عدم صدور مفاصا حساب میشود؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام هر نوع بدهی درتامین اجتماعی برای شما ایجاد شود وپرداخت نشود ماهانه درصدی بعنوان جریمه به ان اضافه میشود