در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
باسلام. حدقل پرداختی بیمه عمر وسرمایه گذاری چقدر در ماه می باشد؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز مبلغ حداقل در پرداخت حق بیمه در شرکت های مختلف بین 20 هزار تومان تا 50 هزار تومان به صورت ماهیانه می باشد.برای داشتن یک بیمه نامه مناسب چه از نظر سود و چه از نظر پوشش توصیه به یک مشاوره حضوری و تعیین پرداخت حق بیمه با توجه به شرایط شما می شود.

با تشکر