در لیست بیمه توسط (310 امتیاز)
سلام خسته نباسيد

کارگري که حقوق ماهيانه اش 800 هزار تومان مي باشد در رد کردن ليست حقوق و دستمزد و ليست بيمه بايد همان 800 هزار تومان ذکر گردد يا مبلغ 930 هزار توماني که از طرف اداره کار براي حداقل حقوق در سال 96 اعلام گرديد؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
همراه گرامی بیدبرگ

ابتدای هر سال شمسی بخشنامه ای توسط شورایعالی کار تهیه و ابلاغ می‌شود. کارفرمایان موظفند مطابق قوانین حاکم و حداقل دستمزد تعیین شده مندرج در بخشنامه هر سال نسبت به ارسال لیست اقدام نمایند. لازم است بدانید برای یک کارگر تمام وقت یعنی فردی که هفته ای ۴۴ ساعت کار میکند کارفرما موظف است حداقل دستمزد همان سال را پرداخت کند و توافق بر سر کمتر از حداقل ها غیرقانونی است.