در سایر توسط
سلام جانباز ۲۰ درصد سن ۴۵ سال ۲سال خدمت کردم ۶ ماه بسیجی زمان جنگ دارم وو ۱۳ سال سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی چگونه میتوانم بازنشسته شوم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

باید شرایط زیر را داشته باشید در حالیکه 16 سال سابقه دارید .

الف-۱) دارا بودن حداقل بیست سال سابقه خدمت قابل قبول از لحاظ بازنشستگی یا بیمه پردازی برای جانباز یا آزاده
الف-۲) دارا بودن حداقل شرط سنی برای جانباز یا آزاده (مردان حداقل ۵۰ سال سن و زنان حداقل ۴۵ سال سن)

توجه : جانبازان و آزادگان مشمول این بخشنامه در صورتیکه مدت سابقه مبنای بازنشستگی آنها با احتساب مجموع سابقه خدمت یا بیمه پردازی (حداقل ۲۰ سال) و سنوات ارفاقی (حداکثر ۱۰ سال) ۳۰ سال تمام باشد از احراز حداقل شرط سنی بازنشستگی معاف خواهندبود.

با تشکر