در بیمه حوادث توسط (870 امتیاز)
سلام یه مورد بیمه حوادث داشتیم شکستگی ساق پا بوده بعد از شش ماه پزشک معتمد معاینه ام کردند و برام نقص عضو در نظر گرفتن و گفتن از کار افتادگی نداره و به مرور زمان خوب میشه من هنوز بعد از دوسال دارم می لنگم یا به قول معروف می شَلَم.آیا در این باره می تونم ادعایی داشته باشم ؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

همانطور که خود شما نیز به آن اقرار فرمودین،شما دارای نقص عضو شدین،نه ازکارافتاده!!!

ازکارافتادگی به این معناست که فردی بر اثر اتفاق یا حادثه ای،عضو یا اعضایی از بدن خود را از دست میدهد که در نتیجه از دست دادن آن،دیگر توانایی انجام هیچ کاری برای امرار معاش خود را نخواهد داشت و این موضوع را نیز پزشکان معتمد بیمه ها تشخیص میدهند زیرا که بعضی از نقص اعضایی که ازکارافتادگی محسوب میگردد با گذشت زمان قابلیت بازگشت و بهبودی دارند.

به همین دلیل،برای احراز ازکارافتادگی توسط پزشک معتمد شرکت بیمه نیاز به گذشت حداقل 6 ماه می باشد تا بر آن پزشک ثابت گردد که آن نقص عضو دیگر قابلیت بازگشت و ترمیم را نداشته و این نقص عضو باعث عدم توانایی بیمه شده تا آخر عمرش میگردد.مثلا" از دست دادن بینایی از ناحیه هر دو چشم،یا قطع دو دست یا دو پا از ناحیه مچ،یا قطع نخاع شدن ویا قطع کل 8 انگشت دو کف دست و نظایر اینها.

و در بعضی از شرکتهای بیمه و برای اثبات ادامه دار بودن این نقیصه پزشک،بیمه شده را مجبور به معرفی خود به ایشان طی مدت زمانی خاص(مثلا" هر 6 ماه یکبار بمدت 3-2 سال و یا حتی بیشتر) نیز می نماید.

فقط در اینصورت است که شما میتونی برای ازکارافتادگی اقدام کنی،در غیر اینصورت شما دارای نقص عضو هستی و نقص عضو فقط دارای دیه می باشد.

با تجدید احترام