در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)

از  سایت samt.tamin.ir در 7 فروردین به مبلغ ٢٥٩٤٥٠٧ ریال فیش بیمه اختیاری را پرداخت نمودم.

ولی تا امروز هنوز در سایت sabeghe.tamin.ir سابقه بیمه فروردین 97 را نزده است.

1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با مدرک شناسایی و کد بیمه خویش به کارگزاری بیمه تامین اجتماعی مراجعه نماییدو پیگیری نمایید در صورت عدم حصول نتیجه به شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه نمایید تا مشکل شما رفع شود و مطمئن شوید سابقه شما درج شده است.