در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
آیا پاداش افزایش تولید مشمول کسر حق بیمه می باشد و یا معاف است؟

در بخش چهارم بخشنامه 11/3 تامین اجتماعی (به تاریخ 94/11/17) چیزی تحت عنوان پاداش افزایش تولید در قسمت معافیت از کسر حق بیمه مشاهده نشد

به دلیل اهمیت بالای این موضوع برای جایی که کار می کنم خواهشمندم قانون یا تبصره ای که پاداش افزایش تولید را معاف میداند ذکر کنید.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

وجوهی که مشمول کسر حق بیمه هست و نیست؛

     هست:

 1- حقوق، دستمزد و کارمزد.

    2 -  فوق العاده های شغل.

    3-  اضافه کار، شب کاری و نوبت کاری.

    4-  فوق العاده خارج از مرکز.

    5-  فوق العاده انجام کارهای سخت و زیان آور.

    6- کمک هزینه خواربار و مسکن.

    7-  مزد ایام تعطیل و مرخصی استحقاقی.

    8-  فوق العاده های ثابت و مانند آنها.

    9-  پاداش به جز مواردی که مشمول کسر حق بیمه نیست.

      نیست:

    - بازخرید ایام مرخصی.

    - کمک هزینه اولاد.

    - هزینه سفر و فوق العاده ما موریت.

    - عیدی و پاداش نهضت سوادآموزی.

    - حق شیر و پاداش افزایش تولید.

    - خسارت اخراج و مزایای پایان کار.

    - حق همسر که در اجرای قانون نظام هماهنگ پرداخت به کارکنان دولت که مشمول قانون تامین اجتماعی هستند، پرداخت می شود.

     در مورد حداقل و حداکثر دستمزد و نیز دستمزد مقطوع نکته های زیر  قابل توجه است:

     الف - حداقل دستمزد

     حداقل دستمزد مشمول کسر حق بیمه مشمولان قانون تامین اجتماعی، برابر حقوق پایه ای است که هر سال با توجه به هزینه زندگی، از طرف شورای عالی کار، تعیین و به وسیله وزارت کار و امور اجتماعی اعلام می شود.

     ب - حداکثر دستمزد

     حداکثر حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه ماهانه هر سال، طبق مصوبات شورای عالی تامین اجتماعی تعیین می شود.

     ج - دستمزد مقطوع

     علاوه بر دستمزدهای مذکور، طبق ماده 35 قانون تامین اجتماعی، سازمان می تواند در موارد لزوم با تصویب شورای عالی تامین اجتماعی، مزد یا حقوق بیمه شدگان بعضی از فعالیت ها را طبقه بندی و حق بیمه را به ما خذ درآمد مقطوع وصول و کمک های نقدی را بر همان اساس محاسبه و پرداخت کند.