در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
کارانه ای که به صورت ماهانه پرداخت می شود مشمول بیمه هست یا خیر؟ و اینکه این آیتم ماهیتا غیر مستمر است  ولی در شرکت ما به صورت ماهانه پرداخت می شود . در این صورت باید به صورت مستمر شناسایی شود یا غیر مستمر ؟

در حسابرسی بیمه به مستمر یا غیر مستمر رد کردن اقلام توجه می شود>؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

در بخشنامه 11/3 کارانه مشمول بیمه میباشد و اگر بصورت مستمر نیز پرداخت گردد جزو مزایای مشمول بیمه باید در لیست حق بیمه ثبت و حق بیمه آن واریز گردد.