در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر,من قصد خرید بیمه تکمیلی انفرادی دارم خیلی ممنون میشم اگر به چندتا سوال من جواب بدید

1 اول اینکه بیمه ملت میگه اگربیمه روبرای دوسال خریداری کنید زمان انتظار برای زایمان به نه ماه کاهش پیدا میکنه,یعنی اگر فرضابیمه فروردین ماه خریداری بشه اون شخص ازچه تاریخی میتونه از هزینه زایمان استفاده کنه

2بیمه تکمیلی سامان راهی داره که انتظار برای زایمانش به نه ماه کاهش پیداکنه؟

3شرکت دیگه ای بیمه ی تکیملی انفرادی رو ارايه می کنه ؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

1-این شرط بیمه ملت بدین معناست که شما برای اینکه بتونین از پوشش زایمان خود در ماه نهم بارداری استفاده نمایید،باید قراردادتون رو بمدت 2 سال منعقد نمایید و حق بیمه دو سال را بپردازید.

در این صورت شما 9 ماه بعد از عقد قرارداد میتونین از پوشش زایمان در ماه نهم استفاده کنین(کاهش مدت دوره انتظار از یک سال به 9 ماه).

2-در جشنواره بیمه سامان در قبل از عید این موضوع وجود داشت،اما در حال حاضر به پایان رسیده.

3-شرکت کمک رسان ایران(sos) بیمه خانواده را با دوره انتظار یک ساله به اعضای خود ارایه می نماید.

ضمنا" بجز پوشش زایمان،هزینه جراحی و بستری را تا سقف 80 میلیون تومان( بدون حتی یک ریال فرانشیز) به اعضای خود ارایه مینمایدفاما در ابتدای قرارداد یک چکاپ از شما و همسرتون دریافت میکنه که میانگین هزینه آن برای هر نفر در حدود 600 هزار تومان میباشد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر متونین به سایت کمک رسان ایران،بخش امداد و درمان مراجعه نمایید.

ضمنا" اینجانب نماینده رسمی کمک رسان ایران با کد 353 می باشم که در صورت تمایل و با افتخار میتونم کارهای ثبت نام تون رو انجام بدم.

با تجدید احترام