در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

ایا برای تعویض پلاک نیازی به بیمه هست ؟
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

دوست عزیز برای تعویض پلاک نیازی به بیمه نیست.

شرايط و مدارك لازم جهت نقل و انتقال خودرو

 1 - حضور متعاملين (خريدار و فروشنده يا نماينده قانوني ايشان) به همراه خودرو

 2 - اصل شناسنامه (سجلي هويت) فروشنده و خريدار (حسب مورد) و كارت ملي متعاملين

 3- اصل سند مالكيت خودرو صادر شده توسط پليس راهور ناجا

 4- اصل سند فروش كارخانه سازنده (توليد داخل)

 5- درخصوص خودروهاي وارداتي به دليل اخذ اسناد گمركي در زمان شماره گذاري صرف مشخصات خودرو و هويتي مالك اوليه در سامانه شماره گذاري كافي به مقصود مي باشد.

 6 - اصل كارت شناسايي خودرو

 7-در صورت مفقود شدن كارت شناسايي اخذ تعهد از مالك يا نماينده قانوني وي الزامي است.

 8 - ارائه گواهي مفاصا حساب اجرائيات در صورت عدم پرداخت وجوه جرائم معوقه

 9- مدارك احراز سكونت خريدار در آدرس اعلامي

 10- واريز فيش بانكي به مبلغ 400/000 ريال به شماره حساب 2171159013002 بنام خزانه داري كل نزد بانك ملی بابت هزينه نقل و انتقال خودرو

 11- پرداخت هزينه پستي به مبلغ49/000ريال جهت ارسال كارت مشخصات خودرو