در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام

دیروز رفتم برای تعویض پلاک موتورم (تهران-اتحاد) و گفتن حتما باید دفترچه بیمه تامین اجتماعی داشته باشی
نمیدونم چرا.

اومدیمو طرف بیمه نبود  تکلیف چیه؟

ویرایش:

امروز رفتم همون مرکز تعویض پلاک اما یه باجه‌ی دیگه. ازم دفترچه بیمه نخواست و کارم انجام شد.

1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)
اگر محل صدور شناسنامه شما شهرستان باشد باید مدرکی دال بر ساکن بودن در تهران داشته باشید اما تا به حال نشنیده ام که این مدرک دفترچه تامین اجتماعی باشد البته از طریق آن هم می توان متوجه شد شما در تهران لیست بیمه برایتان رد می شود یا شهرستان

این کار صرفا برای جلوگیری از تقاضای اشخاصی که در شهرستان زندگی می کنند اما پلاک تهران را می خواهند انجام می شود .