در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
سلام

چرا با اتمام سال 96 هنوز سود مشارکت سال 95 بیمه عمر ما واریز واعلام نشده؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و تبریک به شما بابت تهیه ی بیمه عمر .... طبق تبصره 2 ماده12 آئین نامه 68 بیمه مرکزی در انواع بیمه های زندگی جز در بیمه های به شرط فوت شرکتهای بیمه می بایست در پایان هرسال حداقل 85 درصد منافع مازاد بر نرخ سود فنی موردعمل، حاصل از سرکمایه گذاری ذخایر ریاضی خود را مستقیماً و به نسبت ذخیره ریاضی سال قبل بیمه نامه محاسبه و قبل از پایان سال بعد به ذخیره ریاضی بیمه نامه طی الحاقیه اضافه کنند.

البته این امر مستلزم تهیه صورتهای مالی شرکت بیمه و تصویب آنها در مجمع عمومی سالیانه سهامداران میباشد.

دوست عزیز نگران نباشید به احتمال قوی شرکت بیمه گر شما در حال طی مراحل مذکور بوده و به زودی آن را اعلام خواهد کرد. توصیه میکنم از اداره مرکزی بیمه های اشخاص شرکت متبوع در این مورد پیگیری فرمائید.... سلامت و سربلند باشید انشاا...