در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
اگر شخص دستش یا پاش بشکنه یا ی بیماری بگیره که نتونه کار کنه بیمه عمر خسارتی بهش میده یا نه?
2 پاسخ
توسط (1,460 امتیاز)
با عرض سلام
بله.
بیمه عمر پوششی دارد به نام هزینه پزشکی حادثه که بیمه شده را در برابر خطراتی که بر اثر حادثه منجر به پرداخت هزینه های بستری و پزشکی می شود، پوشش میده که میتونه 10درصد  سرمایه حادثه (فوت بر اثر حادثه) باشد.

بیمه عمر پوششی دیگه ای دارد به نام از کار افتادگی که :
در صورتیکه فرد شاغل و واجد شرایط باشد می تواند تحت این پوشش قرار بگیرد تا در صورتیکه (پس از سال اول )از کار افتاده شود از پرداخت حق بیمه های سالهای بعد معاف گردد.
با تشکر