در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
باسلام خدمت اساتید محترم,بنده درسال ٨۶ در شرکتی سابقه بیمه بمدت ٨ ماه دارم وبعد از اتمام قرارداد از آن شرکت جداشده و تا سال ٩۴  بیمه نداشتم تا درشرکت دیگری استخدام شدم,حالا میخواستم مبلغ پرداختی این مدت انفصال بیمه(از سال ٨٧ تا پایان سال ٩بهمدت ٧سال) را بفهم چقدر میشه؟

باتشکر از اساتید محترم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما چونکه در این مدت بیکار بودید یعنی در جایی شاغل نبودید نمیتوانید این مدت رو واریز کنید اما برای محاسبات این چنین بدهی ها اگر در هنگام محاسبه بدهی بیمه پرداز باشید 30%حقوقی که در حال حاضر پرداخت میکنید محاسبه میکنند اما اگر بیمه پرداز نباشید جریمه هم اعمال میشود