در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام روزتون بخیر .من با 15سال سابقه کار میخوام استعفا بدم آیا میتونم با پرداخت 5 سال سابقه بیمه اختیاری با بیست سال سابقه بازنشسته بشم .سنم 39 سال هست .
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

بله قابل ادامه دادن با بیمه اختیاری می باشد به شرط اینکه در زمان تقاضای بازنشستگی بیمه شده اجباری باشید زیرا شرایط بازنشستگی خانمها با بیست سال سابقه و 42سال سن ، صرفا براساس بیمه اجباری می باشد و بازنشستگی بر اساس بیمه اختیاری با 20سال سابقه،  باید55سال سن داشته باشید.