در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
سلام در زمان زنده بودن پدرم شاغل بودم، پدرم  بازنشسته ارتش فوت  کرد حقوقش به مادرم دادند، در زمان زنده بودن مادرم همچنان شاغل هستم چون مادرم حقوق به من نمیدهند و من مجبورم کار کنم و خب از طرف شغلم برایم بیمه واریز میشود و دارای سوابق بیمه تامین اجتماعی هستم  و کمتر از 50 سال سن دارم،  آیا اگه من همچنان در زمان زنده بودن مادرم شاغل باشم ولی بعد از فوت ایشان کار نکنم و شاغل نباشم و بیکار بشوم و بیمه برایم رد نشود  حقوق پدرم که به مادرم رسیده بود را  بدون هیچ مشکلی به من میدهند؟ یا میگن چون قبل از فوت پدر و  مادرم شاغل بودم ديگه هيچ وقت و تحت هیچ شرایطی حقوق پدرم را نميتوانم بگیرم؟  خیلی مهمه لطفا زود جواب بدهید جواب قانونی بدهید
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود. فرزند اناث(دختر) حتی در زمان مستمری‌بگیربودن مادرش(همسر سرپرست) نیز می‌تواند مستمری‌بگیر پدرش بشود و کل حقوق بین همسر و دختر سرپرست تقسیم می‌گردد. مشروط براینکه فرزند، متاهل ویا شاغل نباشد. لیکن پس از فوت مادر هم اگر سابقه بیمه‌ای که برایتان درحال حاضر ارسال می‌شود قطع گردد و متاهل نباشید درآن زمان هم می‌توانید درخواست مستمری پدر خود را بدهید. در رابطه با سابقه اشتغال شما استعلامات سازمانی و پرینت سوابق بیمه‌ای شما بررسی خواهدشد و درصورت عدم اشتغال در زمان درخواست مستمری، مراحل برقراری حقوق طی خواهد شد.