در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)

با سلام

سال نو رو به همه کارشناسان عزیز تبریک میگم.

یک سوال در زمینه خرید 2 سال خدمت سربازی داشتم، طبق قانون، برای خرید بیمه سربازی، باید قبل از اعزام، اسممون در فهرست بیمه (تامین اجتماعی) بوده باشه (پیوسته تا زمان اعزام) و بعد از پایان دوران سربازی هم اسممون در فهرست بیمه شده ها باشه، وقتی مجموع سوابق ما به 2 سال رسید، قادر خواهیم بود تا 2 سال خدمت سربازی رو بخریم، اینا همش اوکیه، من فقط یکجاش مشکل دارم و اون عبارت پیوسته است، من الان اسمم در فهرست بیمه شده های بهمن (30 روز کامل) هست، حالا همین کافیه یا باید از کارفرما بخواهم چند روز هم توی اسفند برام بیمه رد کنه؟ چون ما اسفند اعزاممون بود اما 1 اسفند تعطیل بود و 2 اسفند اعزام شدیم (البته در سایت نظام وظیفه همون 1 اسفند تاریخ اعزام هست).

اصولا نمیدونم ملاک تامین اجتماعی براساس این قانون چه خواهد بود؟ تاریخ اعزامی که نظام وظیفه معین کرده، ولو تعطیل بوده باشه و ما یک روز دیگه اعزام شده باشیم (1 اسفند)؟ تاریخی که اعزام شدیم (2 اسفند)؟ تاریخی که پذیرش انسانی شدیم (3 اسفند، البته 2 اسفند دو پذیرش شدیم ولی می گفتن پذیرش انسانی مهمتره)؟ یا تاریخی که برامون دفترچه نیروهای مسلح صادر شد (16 اسفند)؟

با توجه به توضیحات بالا، سوال من مشخصا این هست:

  • ملاک قانون تامین اجتماعی، پیرامون پیوسته بودن زمان اعزام و حضور در فهرست بیمه شده ها دقیقا چه تاریخی است؟

همون تاریخ اعزام که نظام وظیفه گفته (1 اسفند، حتی با وجود حالتی که برای ما پیش آمد.) و نیازی نیست برای اسفند، کارفرما برای من حق بیمه، ولو حتی یک روز رد کند.

یا یکی از تاریخ های بالا که توضیح دادم، تا بحث پیوسته بودن حفظ شود؟ مثلا کارفرما باید یکی دو روز رد کند تا به پذیرش انسانی برسد، یا 15 روز رد کند تا به تاریخ صدور دفترجه برسد!!!!!!

(در پرانتز این رو همه اضافه کنم، خدای ناکرده بحث من، بحث کار غیرقانونی نیست، من فقط می خوام بحث پیوسته بودن رو حتما رعایت کنم اما دقیقا از ساز و کار این قانونی تامین اجتماعی خبر ندارم.)

ممنون میشم راهنمایی نمایید.

با سپاس و احترام

1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام

با توجه به استنباط بنده شما می خواهید وفق ماده 95 قانون تامین اجتماعی مدت ایام سربازی خود را بدون پرداخت حق بیمه سهم بیمه شده جزو سوابق منظور نمایید و لازم بذکر است این مربوط به کسانی میباشد که ایام اشتغال آنها در کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی قبل از تاریخ 85/5/7 باشد لذا این قانون احتمالا در مورد شما صدق نخواهد کرد.

و چنانچه تاریخ اشتغال شما در کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی بعد از 85/5/7 باشد فرقی در خرید ایام سربازی نمی کند و ملاک محاسبه حق بیمه ایام مذکور میانگین دستمزد دو سال آخر بیمه پردازی شما ضربدر مدت سربازی ضربدر 7 درصد میباشد و قابل تقسیط تا 12 قسط نیز میباشد.

بخشنامه ١٥ مشترک فنی و درآمد (تنقیح و تلخیص)

نحوه احتساب سوابق مدت خدمت نظام وظیفه و حضور در جبهه بیمه شدگان