در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام

من جز نیروی کادر ارتش بودم و سابقه ۸ سال حصور جبهه دارم بعد از جنگ از ارتش خارج شدم و ۲۰ سال سابقه رانندگی پایه ۱ بیرون شهری دارم برای لحاظ شدن سختی کار ۸ سال جبهه که ۱۲ سال باید حساب بشه رفتم بارها تامین اجتماعی ولی میگن جبهه سختی کار حساب نمیشه من باید چکار کنم با ۲۸ سال سابقه بیمه ۸ سال جبهه ارتش و ۲۰ سال رانندگی کامیون بازنشسته بشم با حقوق کامل .اگر سختی کار حساب بشه سابقه بیمه من میشه ۳۲ سال با ۵۶ سال سن ایا میتونم بازنسشته بشم حقوق کامل و اضافه پرداختی به بیمه تامین اجتماعی رو پس بگیرم
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)

با سلام اولا شما باید انتقال کسور انجام دهید یعنی ۸سال سابقه ارتش رو به تامین اجتماعی بیاورید وبعد از آن از طریق دیوان عدالت اداری شکایت نمایید